Groot Nieuwsch Voor U – Moerasdrift Megalo Margarita Mania!

Hoezee! Coetzee! Zwoet, bleed en tranen – ofzowiet – heeft het ons gekost, maar voi-là: een handvol geniale excerpten van de inmiddels beruchte Moerasdrift bundel staan dezer dagen online, en wel ergens links in da vakskeuh onder home en about – of was het home and away? Ga heen en klik!

Vervolgens: de wereldvermaarde ‘Intussen’ blog heeft het zich in zijne genialiteit in het hoofd gehaald om de staesbroers te promoten – en dat doen wij dan ook lichtsnelheidsgewijs wederzijdscherwijze: rechts in dat vakskeuh tussen Andy Fierens en Stijn Vranken. Van schoon gezelschap gesproken! Een trio om ‘U’ tegen te zeggen, en vanop verre afstand en uit het diepste uwer longen: ‘Vanavond liever niet, schatties’  (maar dit volledig terzijde). Wederom: ga heen en klik!

Tenslotte! Om van een lap op een koei van een post maar niet te zwijgen – jahaaah, hier gebeurt meer dan afzien bij kaarslicht op zolderkamer – , delen wij u van harte en op afstand en enigerwijze vol mede mede dat u binnenkort… euhhhm… mede kan delen in het genot van Moerasdrift bij kaarslicht op zolderkamer of in de sauna dankzij ons vakkundig kortgerokt promoteam dat…. euhhhm…. In ieder geval: indien de logistieke goden ons welgezind zijn (lees: ‘en er niemand vuurpijlschgewijsch met zijne fiets in nen hoek van 65 graden over den grond scheert’), zal Moerasdrift niet alleen zeer weldra (lees: ‘vanaf deze woensdag’) in zeer ruime mate (lees: ‘per stuk’) ook verkrijgbaar zijn in Las Margaritas, maar zal Den Herbergier Van Dienscht uw literaire inspanningen bovendienscherwijze ook nog belonen met een margarita nog aan toe! Het moge u betamen daar en passant een hapke te gaan eten, zoals men dat zegt. En men zegge dat voort! Ga heen en leest! Schgewijschzerwijze!     

Las Margaritas: De Vrièrestraat 4, 2000 Antwerpen Zuid. Tel: 03 226 74 40, woe – zon, 18 – 23u. Geen creditcards en gene vettige cola. Openingstijden van het etablissement afhankelijk van het humeur van Den Herbergier Van Dienscht.  

Plaats een reactie